Salut, ioneleSalut, m-am dezintegrat, se pare.
Poate o sa reapar, vre-odata. dar, intre timp as putea fii aici: roscin.com.
Cu toate astea, ratatul care obisnuia sa scrie aici e .... no more ... sau nu mai prea scrie, nici aici, nici acol. postul asta fiind cel mai recent publicat din cate imi dau seama si din cate isi aminteste chiar si el. cred, evident, ca e evident pentru toata lumea de ce ar parea din perspectiva mea, sa fie cel mai recent. e logic, e simplu, e cum e. atat din cauza ca dupa cum bine s-ar putea sti, ii este lene sa tasteze dar si pt ca tastez acum la el(ai observat timpurile? esti bun! da mai taica, da. esti bun!). partea cu timpul e doar o mica urma de narcisism.

vezi si fizg.net! nume ciudat, dar ce sa-i faci taticutule, merge si asa. Hai pa!


P.S. miciile indicii care m-au facut sa cred ca esti ionel sunt: ete numa una .... si nu ete indiciu, care este, ea, of of, mai mai. am avut chef sa scriu ionel. pe de alta parte daca n-am nimerit-o cu ionel si te cheama cumva oana, hai draga, putina apreciere, am fost pe aproape!!! ionel ioana, tot una. hai te pup, sau hai nu, ca saruturile nu sunt pe garduri! decat daca traim intr-o lume futurista in care nu mai avem loc unii de altii pe pamant si incepem sa populam pe verticala, sau mai stii tu, pichinezi invadeaza lumea si ca sa ne adaptam, incepem sa traim pe garduri.
in cazul in care numele tau nu se incadreaza in categoria asta de ioni si ioane, ei bine, nu toti suntem atat de norocosi sa fim botezati cu un asemenea nume, iar eu, cutarescule, iti impartasesc durerea, pt ca si pe mine ma cheama nicu!
Hai noroc si la mai mare! (da' nu prea mare pt ca de la un anumit punct si excesul strica)

Semnat,
lae.