Timpuri noiCel mai greu când începi să scri ceva e: începutul, primul 'articol'. Indiferent de public, existent sau inexistent, primele cuvinte sunt al naibii de grele. Sunt multe direcţii pe care le-ai putea urma: ai putea intra direct in 'pâine', ai putea da un cald "Bună ziua"/"Bună seara", chiar nu are importanţă că aşa zisul articol o să le vadă pe amandouă, sau ai putea chiar să explici ce urmăreşti cu aşa zisul jurnal deschis.
Ei bine, pentru mine nu e cel dintâi, ci e doar primul după o perioada lungă de timp. Şi deşi nu e prima oară când faci asta, parcă nu se uşurează impropriu spus: munca.

Acum să explic de ce m-am oprit anterior, parcă nu ar avea sens, dar, o s-o fac oricum: titlul era "bicăz i heaz năfing betăr tu du", de unde rezultă ca am ajuns la un moment în care aveam: "something better to do". Acum afirmaţia asta anterioară nu e în totalitatea adevarată, dar nu e nici falsă.

Ce sper sa câştig? O lungă stare de ipocrizie, deoarece in toţi există o mică urmă de ipocrizie, iar cele mai mari minciuni care mai şi contează pe deasupra, sunt cele pe care ni le spunem noi nouă. Iar când încetăm să ni le mai şoptim uşor în gând se naşte haosul din distracţia asta mare numită viaţă.
Ca simpli muritori, avem o capacitate interesantă de a găsi plăcere în lucruri lipsite de sens, precum: privitul răsăritului, călătorii, prieteni sau cel mai bun exemplu: un om de zăpadă. Privind obiectiv, pare să fie totul în zadar, dar, aici intervine calitatea de simplu om, pentru că deşi lucrurile astea nu au un scop suprem, ascuns, ce asteaptă să fie descoperit, contează doar ceea ce înseamnă lucrurile astea pentru noi, acum. Acum, cum îţi dai seama ce distracţii vor face parte din viaţa ta, depinde de ceea ce îţi spui tu ţie că iţi doreşti, iar ceea ce-mi doresc eu, o sa fie dezvăluit treptat.

Altfel spus: scopul nostru in viaţă e dat de lucrurile în care credem, iar ceea ce credem, e hotărât de noi. Ceea ce e cu adevărat interesant aici e cum că nu există cu adevărat bine sau rău, nu există fals sau adevărat ci există doar ce alegem noi să fie.


 

Gaura neagră a blogosferei soarbe încă una1. Eşti într-o situaţie unde drepturile individului nu există. Trebuie să alegi între Umilinţă şi Bătaie. Tu ce alegi şi de ce?
Imi place să joc rolul victimei, deci bătaie. Plus, bătaia vine singură pe când umilinţa vine uneori cu bătăi de cap.

2. 3+4= 5 este posibil?
3 roşi + 4 castraveţi = 5 lei

3. Dacă cineva mâine iţi pune pe masă 1 milion de euro şi iţi spune să omori pe cel mai bun prieten/ă, ai face-o?
Banii nu-s chiar atât de importanţi, iar prietenii se pot cumpăra.

4. Spui intotdeauna adevărul?
Evident!

5. Eşti la un pas să iţi realizezi cel mai mare vis al tău. Pentru a reuşi trebuie să faci un compromis pe care in mod normal nu l-ai face. De reţinut e că de nu faci acel compromis s-a zis cu visul tău pentru todeauna. Ce faci?
Aş putea căuta un alt vis, dar fiind un om cu principii, iar cel mai mare principiu fiind cum că eu sunt singurul care contează, nu văd de unde s-ar putea sa apară compromisul.

6. Ai înşelat, furat vreodată?
Niciodată.

7. Ce părere ai despre zicala: Crează-i unui om DORINTA si se va fute pe ele principii, vise, etc.
Incompletă. Şi-mi lipseşte citarea.

8. Ţi s-a facut vreodata o observaţie negativă în pat? Dacă da care a fost aceasta.
Nu.

9. Eşti in situatia de a decide intr-o situaţie fără ieşire. Trebuie să ordoni moartea unui milion de oameni pentru a salva alte 5 miliarde. Dacă nu-i sacrifici pe cei 1 milion , atunci vor muri toţi. Care e decizia ta?
Totul sau nimic. Ce ar crede altfel restul de 4.999 milioane de oameni despre mine dacă aş opta pentru altceva? Plus, avem de-a face cu oameni, chestii ciudate ce işi exprimă modul de a gândi, nu cu scaune. Dacă printre ăia nşpe mii se afla Jimmy Matreata şi se sinucid şi restul pentru că nu pot concepe o lume fără el? Alt exemplu de caz similar ar fi războiul din Vietnam.

10. Ce aplicaţie/formula matematica ne poate da raspunsul =123456789 ?
where to start?
printf("123456789");

11. Pentru ce suma ţi-ai închiria timp de o săptămână partenera/ul?
Depinde de preţul pieţei. Foarte probabil cu mult peste.

12. Dacă nu ai avea ce mânca, ai da în cap cuiva?
Nu prea văd legătura. Are persoana respectivă de mâncare? sau recurg la acte de canibalism? În situaţia a doua, da. În prima, ii iau mancarea şi las persoana pe mai târziu, nu cumva să se altereze.

13. Când ai făcut ultima oară sex şi cu cine?
Nu pot zice. Mânuţa s-ar încleşta de-ar fi să comentez de treburi de genul ăsta.

14. Îţi prinzi partenerul în pat cu o altă persoană, în timp ce fac sex. Cum ai reacţiona?
Uimit. Puţin nedumerit. M-aş asigura că nu-i vorba de un viol şi mi-aş vedea de ale mele.

15. Daca ai fi Dumnezeu pentru o zi care ar primele 7 lucruri pe care le-ai face?
O intrebare cu adevărat cretină! De ce aş vrea să fiu ceea ce sunt? Pe de alta parte, dacă ar fi să fiu cel de care vorbesc creaţile mele ... the one and only ... super duper, with cherry on top, God .... aş încerca să-mi explic de unde până unde ideea asta de Dumnezeu pentru o zi, când timpul e irelevant pentru creatura din postura mea. Iar daca e relevant, aş face ziua infinită.
M-aş amuza pentru un timp scurt tachinându-i pe muritori, dar nu mi-aş pierde timpul cerşindu-le adoraţia şi m-aş întoarce spre univers unde aş reordona galaxii, m-aş juca cu stelele.
Odată ce dispare extazul de putere ... şi o să dispară, la scurt timp, deoarece nu vor exista lucruri importante de făcut iar iubirea pe care o pot oferi e spre un barem pe care tot eu il voi seta, cum creaţia nu depăşeşte creatorul şi o să înţeleg inutilitatea existenţei mele ... o să decid să mă sting, la mai puţin de 7 lucruri, la mai puţin de o zi.

16. Dai bani la cerşetori?
Dacă mă iau prin surprindere, mă panichez şi întind mâna spre portofel. Dacă ii ochesc de la distantă, nu.

17. Mâine e sfârşitul lumii. Ai 24 de ore la dispoziţie. Ce-ai face in aceste 24 de ore?
Sunt sceptic in privinţa acestei afirmaţii. O să incerc să aflu ce cred şi alţii despre asta timp de vre-o două ore, după care o să revin la rutina zilnică.

18. Eşti intr-o celulă de 2/2 cu încă un partener de 10 ani. În tot acest timp ai fost pus/ă la cele mai groaznice chinuri posibile. Într-o zi ţi se oferă posibilitatea de a scăpa toate acestea. Trebuie doar să-i oferi cele mai groaznice chinuri colegului de celula timp de 2 ani. Ce alegi? Să te chinuie in continuare sau să-l chinui tu pe colegul de celulă?
10 ani de chinuri cred că ar deveni ceva monoton şi deşi pobabil că aş mai putea continua o bună perioadă de timp să supravieţuiesc într-o lume sinistră în care nu ai şireturi, aş alege să-l torturez pe celălalt.

20. O părere personală obiectivă despre autorul care ţi-a trimis leapşa. Minim 50 de caractere.
Să fie şi personală şi obiectivă, hmm .... cam greu. Mai presus, să nu mă întind ca la chestia cu "God".
Prieten bun, înclinat spre lucruri măreţe, schimbat de facultate. De la "saving the children in africa"/"copsa mica" la Aiesec? wtf dude, wtf? şiiiiiii a zis: "Leapsa asta o arunc mai departe lui Roscin, pe care il avertizez daca nu o continua o sa-l elimin si fara 1 milion de euro!" .... so if anything goes wrong, there's your starting point!


 

Salut2Evident că locul pe care l-am denumit ca și aici, în postul anterior a devenit chiar aici!.

Iar ca să nu mai modific postul acela o să rectific eroarea spunând că aici e de fapt: aici pe un nou domeniu, un nou host: natea.ro.

"De ce Natea?", vei intreba! asta in cazul in care nu ști sau nu ai dedus deja. tac-mio m-a botezat Natea.
de fapt, m-a botezat Nicolae, la comun acord cu mama. 'Natea', a venit singur, pe lânga 'Nicolae'. Un fel de bonus, am putea spune. Cum au căzut la înțelegere, nu ştiu să vă spun. Ăl mai tare a decis. Deci FTW: natea.ro